Calcullatorul va permite sa calculati orientativ rata creditului, in dependenta de programul de creditare accesat

ani

Prima casa

0 €/lună

Prima rata - 10%

Ipotecă

0 €/lună

Prima rata - 30%

Townhouse-urile: echilibrul dintre o casă și un apartament

August 11, 2020 townhouse-urile-echilibrul-dintre-o-casa-si-un-apartament

Agenția Lumea Imobilului oferă un concept relativ nou pentru piața imobiliară din Republica Moldova: locuințele de tip townhouse. Casele de acest tip se întind pe verticală, pe mai multe etaje, oferindu-le locuitorilor spațiu suficient, dar și o curte de care se pot bucura. O altă trăsătură caracteristică pentru townhouse este că acesta împarte pereții laterali cu alte locuințe de acest fel. Clienții noștri care aleg o locuință de acest gen beneficiază de o suprafață amplă, dar și de grădini și terase private generoase. Astfel, se creează echilibrul perfect dintre beneficiile oferite de o casă și cele oferite de un apartament.

Townhouse-urile reprezintă un concept dinamic și o alternativă minunată pentru cei care caută o locuință cu acces la activități și spații exterioare, precum zonele din parc, dar și posibilitatea de divertisment în aer liber pe o terasă privată spațioasă. Aceste locuințe au prețuri competitive și sunt o bună alternativă la un apartament mare în oraș sau o casă din suburbii. În plus, acest tip de locuință are costuri de întreținere reduse față de o vilă familială datorită pereților comuni cu alte locuințe.

Am selectat și vrem să vă prezentăm cele mai moderne și exclusive townhouse pe care le propunem spre vânzare direct de la dezvoltatorii imobiliari:

1. Royal French Residence

2. Belgrade Residence

3. Monaco Residence

4. Donici Residence

5. Suceava Residence

6. Central Park

Sunteți curioși? Nu ezitați să ne contactați și în cel mai scurt timp vă vom oferi toată informația despre fiecare complex în parte: 079444808