Calcullatorul va permite sa calculati orientativ rata creditului, in dependenta de programul de creditare accesat

ani

Prima casa

0 €/lună

Prima rata - 10%

Ipotecă

0 €/lună

Prima rata - 30%

Cum sunt amenajate apartamentele mici în străinătate. Idei & trucuri

Septembrie 29, 2020 cum-sunt-amenajate-apartamentele-mici-in-strainatate-idei-trucuri

Suntem  dispuși să credem că apartamentele tipice cu suprafețe locative mici, au o planificare incomodă, fiind dezvoltate de arhitecții sovietici. Am selectat cîteva exemple de apartamente din  străinătate care au planificarea similară cu casele de tip Hrușciov sau Brejnev.

Apartament cu suprafața - 25 m2 (Sao Paulo, Brazilia)

Locuințele din centrul orașului São Paulo sunt foarte scumpe, astfel încât proiectele de dimensiuni mici se găsesc chiar și în complexe locativi noi. În acest apartament, la fel ca în multe case de tip Hrușciov, a fost posibilă mutarea bucătăriei în hol: în locul acesteia, designerii studioului Casa Abril au mobilat dormitorul.

Pentru a separa bucătăria de living, a fost instalat un raft pînă sub tavan. Pentru a mări vizual spațiul, podeaua, pereții și mobilierul sunt de culoare albă.

 

Apartament cu suprafața - 28 m2 (Paris, Franța)

În Paris, oamenii nu aleargă după spațiu, ci mai degrabă învață să creeze confort pe o suprafață mică. Acest apartament diferă de cel din o casă de tip Hrușciov doar prin înălțimea podurilor. Pereții au fost vopsiți în alb, pardoseala curățată de lacul vechi. Apartamentul are o mulțime de accente albastre și galbene în decor și mobilier.

Apartament cu suprafața – 30 m2 (Barcelona, ​​Spania)

 

Apartament cu suprafața de 31 m2 (Varșovia, Polonia)

Apartamentul din Varșovia seamănă mai ales cu unul din casă de tip Brejnev. Anterior, era destul de înghesuit în el, dar designerii studioului MACAO au demontat peretele dintre bucătărie și sufragerie, adăugînd un hol de intrare.

Apartament cu suprafața - 35 m2 (Paris, Franța)